Kunstboeken

Voor elke kunstenaar die zijn (levens)werk in gedrukte vorm wil uitgeven, is het prettig te sparren met een creatieve partner die veel affiniteit heeft met kunstboeken.

Eén van onze specialiteiten is het ontwerpen en het begeleiden van het drukproces van kunstboeken.

Een boek waarin kunstwerken gepresenteerd worden, verdient veel aandacht. Tijdens de opmaak houden we meer dan bij ander drukwerk rekening met de belichting en kleuren van de kunstwerken. Het is in de kunstwereld immers van groot belang dat de werken zo realistisch mogelijk worden weergegeven. Kunst mag gezien worden. Kunst moet gezien worden, maar dan wel zoals de kunstenaar zelf dat wenst.

Wanneer de werken niet digitaal gearchiveerd zijn, kunnen wij met onze hoogwaardige scannertechnologie foto’s, tekeningen, dia’s en ectas inscannen. Voordat het drukproces begint zijn er al diverse kleurproeven over en weer gegaan naar de klant. En pas als u helemaal tevreden bent, zetten wij het drukproces in gang.

Tijdens het drukproces worden de kleuren van de kunstwerken nauwlettend in de gaten gehouden onder begeleiding van onze specialisten. Het eindresultaat is een waar kunstwerk op zich.

nl_NLNederlands